29 Temmuz 2010 Perşembe

TATİL ONLARLA DAHA DA GÜZELDİ

Tatilim o kadar yoğun geçiyor ki internetin başına oturup maillerimi bile okuyacak vaktim olmuyor inanın. Hani Kapadokya tatilimi geçirdiğim kuzenim Hasan vardı ya, işte o Ayvalık tatili dönüşü ailesi ile bize uğradı. Keyfimizi ikiye katladılar sağolsunlar.



Beraat kandili günü hep birlikde Eyüp Sultan hazretlerini ziyaret ettik. Eyüp'e kadar gidip de pierr loti'ye çıkmamak olmazdı tabii. Haliçi kucaklayan pierr loti manzarası eşliğinde yedik dondurmalı tatlılarımızı.







İstanbul'a gelen misafirlerinizi Minyatürke mutlaka götürmenizi tavsiye ederim. Ben bukez burada çok fazla yeni fotoğraf çekmedim. Ama isterseniz Şubat ayında çektiğim Minyatürk ( Miniatürk) fotoğraflarına buradan ulaşabilir siniz.



İnsanın yolu Eminönü'ne düşerde balık ekmek yemez mi hiç. Çok seviyorum şu mübareği valla.:-) Bizde aldık balık ekmeklerimizi, turşu sularımızı diğer içeceklerimizi yedik afiyetle.






Evli, mutlu,çocuklu ve yorgun olmak böyle bişey sanırım. :-)



Anadolu yakasında Beykoz - Salacak arasında sahil boyu dolaştıkdan sonra Kız kulesini seyrettik bir süre. Gerçekden doyulması mümkün olmayan bir manzara.



Sevgili Hasan'cığım ve sevgili Belma'cığım,
Yolunuzu İstanbul'dan geçirip bizleri mutlu ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.Evimizin ve kalbimizin kapıları sizlere her zaman açık. En kısa sürede tekrar bekliyoruz.

Karadeniz turunuzun çok güzel geçmesi dileği ile sevgiler...

2 yorum:

Selma Er dedi ki...

Eminim,İstanbul da sizinle daha güzel..Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum..sevgiler,selamlar..

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Asıl güzel olan sohbetimiz olacak bence. Benden de selam ve sevgiler.