29 Mart 2014 Cumartesi

CANIM OGLUM, KUÇUK SEVGILIM, DENIZ´IM...

 
Canim oglum, kuçuk sevgilim, Deniz´im, herseyin hazir, gozlerimiz yolda,  seni bekliyoruz artik. 

Bugun  tam 39 hafta  +  1 gunluk oldun.  Doktorumuz dogum tarihini 5 Nisan olarak belirleyip,  15 gun once  veya  sonra  gelebilecegini soylemisdi.  Bizde gunlerdir bekliyoruz gelmeni.

Senin biraz tombis bir bebek olma ihtimalin varmis Deniz´im.  Bu nedenle benim için ozellikle son aylar oldukca zor geçiyor.  Oturmak, kalkmak, yurumek, nefes almak oldukca zor olmaya basladi artik.   Ozellikle geceler bitmek bilmiyor benim için. Çunku uykuya geçtikden 1-2 saat kadar sonra agri ile  uyaniyorum ve birdaha uyumak nerede ise imkansiz oluyor  canim. Ama senin  içimdeki kipirdanislarin yok mu, herseyi unutturuyor minigim.  Rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese tattirsin insallah. 

Beni,  senin için alisveris yaparken gormeliydin.  Bebek magazalarindan aglaya aglaya alisveris yaptim. Insanlar yadirgayarak bakiyorlardi bana, ama olsun umrumda degildi hiç kimse. O an sadece sana odaklaniyordum çunku.  Çok sik kiyafetler aldim sana, allahim sevinçle de giydirmeyi nasip etsin insallah. Ayrica haberin olsun,  hem buradan,  hem de ulkemizden,  hediyelerde gelmeye basladi sana. 

Senin çamasirlarini yikamak bile ayri bir zevk inanki. Çamasir makinesinin camli bolmesinde, suyun içinde donup duran minicik çoraplarini oturup izledim dakikalarca. 

Daha gelmeden babaciginla benim mutlulugumuza mutluluk kattin minik sevgilim, geldikden sonra ne yapariz hiç bilemiyorum.  Zaten çogu zaman sen de bizimleymissin gibi davraniyoruz.  Deniz nerde?, Deniz geldi mi?, Deniz uyudu mu / uyandi mi? Hatta baban okulunu bile seçti. Ben de bazen nasil bir kayinvalide olacagimi dusunup gulmeye basliyorum kendi kendime.

Babanla birlikte tum hazirliklarimizi yaptik.  Ihtiyacin olabilecek herseyi aldik. Çamasirlarini da yikayip,  utuleyip dolabina yerlestirdim.  Misafir ikramliklarimiz da  hazir.  Anneannen de bize yardimci olmak için yanimiza geldi sagolsun. 

Hadi,  sen de gelde herseyimiz tam olsun canim benim. 

Mektubuma son verirken, ozlemle yolunu gozledigimizi ve seni çok sevdigimizi bilmeni istiyorum canimiz….
Gozlerinden, ellerinden, ayaklarindan, heryerinden operim…
Annen.