9 Nisan 2014 Çarşamba

IMZA : BEN



Sevgili  Selgin,Esra ve Banu, bu uç degerli kadin,  gelirlerinin onemli kurumlara bagislancagi 3 harika kitabin hayat bulmasini sagladilar. Bununla da kalmayip mektuplarimiza kitaplarda yer vererek bizleride bu mutluluga, heyecana ve gurura ortak ettiler. Kendilerine ne kadar tesekkur etsek az a,ama  buradan, yurekden tesekkur etigimi  belirtmek istiyorum.
Once İMZA: KIZIN  dediler, benim sonradan haberim oldugu için bu projede yer alamadim malesef. Ama gozlerim dolarak  okudum buyuk yurekli kadinlarin babalarina yazdiklari mektuplari.  
Daha sonra İMZA : KARIN dediler.   Ben de Canimin Içi için yazdigim mektubumla yer aldim kitapda.
Simdi de IMZA : BEN dedik  birlikde.  
Yine bir sosyal sorumluluğa hizmet edecek bir kitap çikti ortaya.  Bu kez  Türgök (Türkiye Görme Özürlüler   Kitaplığı) yararına satılacak kitabimiz.
Benim kitabim henuz gelmedi. Ama içinde benim için çok kiymetli, yazilarini çok severek takip ettigim blog arkadaslarimin mektuplarinin kitapda yer aldigini biliyorum. 
Ayrica    sizlerin de  isimlerini mutlaka duymus oldugunuz Canan Tan, Cemre Birand, Çiçek Dilligil, Derya Baykal, Ece Vahapoğlu, Esra Harmanda, Nazlıcan Özkan, Sevinç Erbulak, Şafak Pavey, Yonca Tokbaş  gibi isimlerinde  kitapda yer aldigini belirtmek isterim.
Basta sevgili  Selgin,Esra ve Banu hanimlar olmak uzere,  kitapda emegi geçen herkese bir kez daha tesekkur ediyor , hepinize keyifli okumalar diliyorum.
Sevgilerimle,
Gungor Ekinci Saglik 


Hayatınızda son söz söylemek isteseniz kime, ne derdiniz?

Farklı sosyokültürel yapılardan kadınlar, hayatlarındaki ilk erkek olan babalarına yazdılar önce mektuplarını. Tüm söylemek istediklerini bu mektuplarda dile getirdiler. Sonrasında kız çocukları büyüdü ve karşılarına çıkan diğer erkeklere, eşlerine, sevgililerine, beyaz atlı prenslerine döktüler içlerini. Son olarak da "İmza: Ben" ile hayatta son söz olarak kime neyi söylemek istediklerini dile getirdiler. Kimi kendine, kimi geçmişine, kimi hastalığına, kimi hiç doğmayacak çocuğuna… Kolektif mektuplardan oluşan üçlemenin son kitabı "İmza: Ben" ile hiç tanımadığınız ya da çok yakından tanıdığınız kişilerin dünyalarına farklı bir gözle bakacak, belki de her bir mektupta kendinizi bulacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)