19 Aralık 2010 Pazar

Merhaba, ben iyiyim, siz nasıl sınız ?




Uzuuun bir aradan sonra bütün içtenliğimle herkese merhaba arkadaşlar.

Sağlık ve iş durumumla ilgili olarak beni arayan, mail gönderen, mesaj yazan herkese yürekden teşekkür ederim.
Düşünüldüğünü bilmesi, önemsenildiğini hissetmesi, insana kuvvet ve moral veriyor. Bu duyguları bana sürekli yaşattığınız için varolun dostlarım.

Hem sevgili sizler, hem çok kıymetli ailem, hem de işinin ehli harika doktorlarım sayesinde, iyileştim, toparlandım, sapasağlam bir şekilde artık sahalardayım nihayet :-)

Değerli doktorum sayın Halil Algan’ın yaptığı ağrı enjeksiyonu sayesinde düzeldiğimi söyleyebilecek duruma geldim çok şükür. Yatak istirahatim Perşembe günü bitti. 2 - 3 ay kadar kendime dikkat ettiğim taktirde hiç birşeyim kalmayacak inşallah. Çok şükür ki ülkemizde artık böyle tedevi imkanlarımız var. Boyun ve bel ağrısı yaşıyorsanız, ameliyat olmadan önce mutlaka bir ağrı merkezine görünmenizi tavsiye ediyorum.


Hayatımı tekrar yapılandırıyorum, çok güzel planlarım var ve hepsini sizlerle de paylaşacağım tabiki. Bu uzun sessizliğin arkasından gelen ilk yazı olduğu için gelişmeleri sonraki yazımda bildireceğim.


Umarım yokluğumda sizlerin de hayatında güzel gelişmeler olmuştur. Blog ziyaretlerinizde görüşmek üzere her birinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.


İyi haftalar dileklerimle,

Güngör.