11 Şubat 2014 Salı

VALLA SIMDI NE DESEM BILMEM KI !?

Merhabalar herkese,
Uzun zamandir  Deniz´imden  ve benden birsey yazmiyorum farkindayim.  Ama son zamanlarda benim için oldukca onemli baska bir yaziyi bitirme telasindaydim.  Çok sukur ki bitti rahatladim.
Eger  istedigim sonuca ulasabilirsem buradan sizlerle de paylasacagim insallah, ama  suan için surpriz diyelim, oyle olsun, sonu hayirli olsun insalah.
Bunun disinda bol bol kilo aliyorum masallah :-)
Tam 14 kilo aldim. Ellerim, ayaklarim çok sisiyor.  Nefes darligim ve kalp çarpintim çok oluyor son zamanlarda. Hergun 1 saat kadar yurumeye çalisiyorum.    Ama oyle zor oluyor ki, 10 dakika yurusem ya da 2 basamak çiksam nefes darligindan bogulacak gibi hissediyorum.  Bir de hep yorgunum.  He ayrica birde sosyal hayatindan hiç birsey kaybetmeden hayatina devam edebilen hamilelere gipta ediyorum.
Neyse ki artik bizde son duzluge geldik sanirim. Neden mi sanirim diyorum, iste zaten basligada bunun için “ ne desem bilmem ki “ yazdim.
Çunku gittigimiz son doktor kontrolunde 2 surprizle  karsilastik.
Biliyorsunuz daha onceden bize,   bebeginiz erkek denilmisti. Ve nisanin 2. haftasi gelecegi soylenmisti.
Fakat geçen hafta Canimin Içinin arkadasi baska bir doktara daha gittik. Ve o da bize ne dese begenirsiniz?
Bebeginiz kiz ve  Mart´in 20 sinden sonra her an gelebilir.
Alisverislerimizi yogun olarak maviden yana  yapmis olsak da cinsiyeti bizim için hiç onemli degil. Yeterki saglikli ve hayirli bir bebek / insan olsun. En onemlisi bu.  Ama dogum tarihi 3 hafta fark etti.
Simdi hangi doktoru dikkate alalim bilemiyoruz.  Merakimiz daha da artmis bir vaziyette,  kuçuk canimizin hayatimiza seref vermesini,  renk katmasini bekliyor, tekmeleri ile mutlu oluyoruz.
7 Martta bir kontrolumuz daha var. Bakalim ogun nasil bir surprizle karsilasacagiz.
Simdilik bizden haberler bu kadar, sevgilerimizle.
Deniz ve annesi….

Gorsel :  www.yeniresim.com´dan