11 Temmuz 2010 Pazar

HASRET BİTTİ



Herkese en kocamanından yürek dolusu merhaba arkadaşlar.
Nihayet laptopıma ve dolayısı ile de sizlere kavuştuğum için çok mutluyum.
Laptop hafta içi geldi gerçi ama güzel bir başlangıç yapmak istediğim için merhabayı bugüne bıraktım. Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Ben iyiyim çok şükür.

Cumartesi günü canım dostlarımdan Delfişciğimle öyle harika öyle güzel bir gün geçirdik anlatamam. Rumelihisarından Ortaköye kadar yürüdük, bol bol fotoğraf çektik, Arnavutköyde kahvaltı yaptık, yolboyu sohbet ettik, fikir alışverişinde bulunduk, Ortaköyde kahvelerimizi yudumladık, üzerimizde gezen yağmur bulutlarının da bizden yana olup yağmur bırakmamalarına sevindik, İstanbulumuza bir kez daha hayran olduk, birbirimizin hayatında olduğumuz için sevindik ve şükrettik.

İşte o güzel günden makineme yansıyan karelerden bazıları...
Keyifli seyirler, iyi haftalar diliyorum.
En içten sevgilerimle...Güngör






























































2 yorum:

Selma Er dedi ki...

merhaba güngör hn,hoşgeldiniz..özledik sizi..benim laptopumda 2,5 ay bilgisayarcıda kalmıştı..hard diski çökmüştü..fotoğraflarınız ve paylaşımınız çok güzel..blogunuzun yeni hali ve rengi de çok hoşuma gitti.fotoğraflardan birisi venedik'den herhalde?sevgiler..

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Merhaba Selma hanım,
Nasılsınız?

İnternete öyle alışmışız ki yokluğunda insan kendisini eksik hissediyor. Fakat şimdi de laptop geldi ben yoğunlukdan ilgilenemiyorum.
Fotoğrafları beğendiğinize sevindim. Evet biri Venedik’den :-) THY çok güzel bir çalışma yapmış ve uçuş yaptığı yerlerin önemli resimlerini Ortaköy’de sergilemiş resmen.harika görünüyorlardı. Ben de Venedik’de çekim yapmış oldum:-)

Bu arada bloğum istemeden değişti. Yenisini yapmaya çalışacağız arkadaşımla, umarım yenisini daha çok beğenirsiniz.

Sevgilerimle.