6 Temmuz 2013 Cumartesi

IMZA KARIN

Geçen yilin sonlarina yakindi sanirim.  Surekli takip ettigim bloglardan birinde bir proje baslatildigini gordum.  Ismi " IMZA KARIN " olacak sekilde,  bir kitap olusturuluyordu.  " Mevut, geçmiş, gelecek kocanıza, hayalinizdeki erkeğe yazabilirsiniz. " diyorlardi blogda.
Ustelik kitabin gelirinin  STET dernegine bagislanacagi belirtiliyordu. “STET Derneği, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı yetiştiren annelere, birçok alanda destek veriyor.  Hedefleri  gelecekte bilinçli bir nesil için, öncelikle onları yetiştiren kadınların bilinçli olması... “

Hiç dusunmeden aldim kalemi kagidi  elime.  Çunku hem, Canimin Içine olan duygularim olumsuzlessin, kalici olarak bir kitapda yer alsin istiyordum, hem de sonuçda bagisdan saglanacak gelirle belki  benim de minicik de olsa bir katkim olabilirdi. Son katilim  tarihi de pek hos du ustelik 14 Şubat 2013 sevgililer gunu.

Derken mektubumu yazdim, sozlemeyi imzaladim ve mail ortamindan gonderip beklemeye basladim.

25 Mart 2013 gunu posta kutuma bir mail ulasti ve aynen soyle yaziyordu  ;
“Eğer bu maili şu an okuyorsanız mektubunuz kitapta yer almaya hak kazanmış demektir.”  
 Sevinçten havalara uçtum tabiki. 

Istanbul´a geldigimde hemen satin aldigim kitabimi imzalayip hediye ettim gonlumun Hukumdarina. 
Istanbul tatilimizde gorustugumuz sevgili dostum Melek´cim de,  gorusmeye gelirken imzalamam için kitapla birlikte gelmisti sagolsun.  Yukaridaki fotografta da o an çekildi.  Melek´cim bu inceligi ile hem bana tatli bir jest yapti hemde  en onemlisi bir çocugun gelisimine katkita bulunmus oldu.  Sizde katkita bulunmak isterseniz STET dernegi ile ilgili detaylara buradan ulabilirisniz. 

Ayrica butun asamalarda  projenin basindan sonuna kadar bize surekli bildirimde bulunan, projenin hayata geçmesi için emegini ve yuregini ortaya koyan sayin Banu Özkan Tozluyurt ´a yurekden tesekkur etmeyi borç bilirim.

Kitabin basın bültenine de buradan ve buradan  ulaşabilirsiniz.
Sevgiler ve keyifli okumalar diliyorum.
Gungor Ekinci Saglik

6 yorum:

Hamiyet Akan dedi ki...

Merhaba Güngör'cüm eşine çok güzel bir süpriz yapmışsın hem de faydalı bir süpriz olmuş :) Dilerim aşkınız daim olsun. Sevgiler canım.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Merhaba sevgili Hamiyet´cim,
çok tesekkur ediyor, sevgilerimi gonderiyorum canim.

Asuman Yelen dedi ki...

Güngör' cüm, kitapta senin mektubun da mı var. Henüz edinemedim, en kısa zamanda alacağım.
Şu kadarını söyleyeyim bu kitap da sensiz olmazdı emin ol...
Gezi postlarını dikkatle ve sindire sindire takip ediyor, yorumu sonuna saklıyorum.
Sevgiler, selamlar...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Asuman hanım, cok tesekkur ederim, umarım beğenirsiniz. Mektubumun bir kıralda yer olması beni de cok mutlu etti. Selamlar ve sevgiler buralardan.

Asuman Yelen dedi ki...

Senin sevgin eşin için en değerli mükâfat zaten Güngör'cüm. Bu kitapla da taçlanmış oldu. İçimden hep söylediğimi bir kez daha yazayım:
Allah sizi nazarlardan saklasın...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Asuman hanim, çok naziksiniz ve çok iyisiniz.
Amin diyor çok tesekkur ediyorum.
sevgiler.