21 Nisan 2010 Çarşamba

ABBAS YOLCU



Bir süredir yoğunluğum yorgunluğum birbirine karıştı, pek ilgilenemedim bloğumla. Blog ziyaretlerimi de aksattığımın farkındayım, ama kavuşmamıza az kaldı arkadaşlar.

Cumartesi sabahı canım kuzenim Ünsal’cığımın ve güzel eşi canım Yağmur’cuğumun davetlisi olarak Adana yolcusuyum inşallah. Bu nedenle bir hafta kadar yine uğrayamayacağım bloğuma. Ama sonrasında pırıl pırıl fotoğraflar, şıkır şıkır anılarla eski hızımla yine sahalarda olacağıma söz veriyorum :-)

Görüşünceye kadar kendinize iyi bakın. Beni özleyin olur mu :-)
Sevgilerimle Güngör,

13 yorum:

Selma Er dedi ki...

iyi yolculuklar adana'ya benden kucak dolusu sevgiler,selamlar..benim babam tarsus'lu,annem adana'lı..eşim de adana'lı..içli köfteleri,kebapları yerken bizi de düşünün..yanında bir de şalgam suyu..ohhhh.afiyet olsun..şimdi oralar çok güzeldir..adana'lıların misafirperverliği bir başkadır..

NiLaY dedi ki...

canım iyi yolculuklar diliyorum sana.. bol bol dinlen, eğlen, gez ve gel :)) sevgiler..

serap dedi ki...

Canım iyi yolculuklar,güle güle git güle güle gel,yolun açık olsun;bol bol dinlen, eğlen...dertleri,kederleri,hüzünleri orada bırak gel...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Merhaba Selma hanım, Adana’ lı olduğunuzu bilmiyordum. Kuzenim de hem Adana’yı hem Adanalıları çok seviyor. Çok güzelmiş memleketiniz. Adana’ya selamlarınızı, sevgilerinizi mutlaka ileteceğim ve hep aklıma geleceksiniz emin olun. Sevgilerimle.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

İnşallah Nilay’cım inşallah. Çok ihtiyacım var bu tatile. Bol bol enerji depolayıp gelmek istiyorum.Teşekkür ederim, sevgiler Canım.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canım Serapım, çok sağol. Dertleri,kederleri,hüzünleri uçakdan aşağıya bırakabilmek mümkün olsa keşke değil mi? :-)
Ama iyice dinlenmeye, keyif depolamaya kararlıyım. Teşekkür ederim canım, sevgilerimle.

Asuman Yelen dedi ki...

Size iyi yolculuklar diliyorum.
İlkokul ikinci sınıfı Adana' da okudum. Orada çok güzel anılarım vardır. Çocukluğumun en modern en eğlenceli kenti Adana' dır.
Umarım güzel bir tatil geçirirsiniz.
Sevgiler...

Delfina ; dedi ki...

Can dostum,

Orada seni güzellikler,farklılıklar ve neşe dolu an'lar bekliyor.Kucaklamana az kaldı.Çok güzel bir tatil olsun,selamlar kuzenlerine...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Asuman hanım hoş geldiniz bloğuma. Teşekkür ederim nazik mesajınız için.Ben de güzel anılarla döneceğime inanıyorum.
Hoş anıları buradan sizlerle de paylaşmak üzere sevgilerimle.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canım Delfiş’im çok teşekkür ederim. Son hazırlıklarımı yaptım. Şimdi kapadım valizimi. Mutlaka ileteceğim selamlarını. Çok öpüyorum canım Dostum, sevgilerimle.

hasan kadri dedi ki...

Ha adana Ha Kapadokya Ne fark ederki

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canım benim, bana yaşattığınız güzel tatil için çok teşekkür ederim. Şimdi fotoğraflarımızı yüklüyorum.sevgiler selalar canım.