11 Şubat 2014 Salı

VALLA SIMDI NE DESEM BILMEM KI !?

Merhabalar herkese,
Uzun zamandir  Deniz´imden  ve benden birsey yazmiyorum farkindayim.  Ama son zamanlarda benim için oldukca onemli baska bir yaziyi bitirme telasindaydim.  Çok sukur ki bitti rahatladim.
Eger  istedigim sonuca ulasabilirsem buradan sizlerle de paylasacagim insallah, ama  suan için surpriz diyelim, oyle olsun, sonu hayirli olsun insalah.
Bunun disinda bol bol kilo aliyorum masallah :-)
Tam 14 kilo aldim. Ellerim, ayaklarim çok sisiyor.  Nefes darligim ve kalp çarpintim çok oluyor son zamanlarda. Hergun 1 saat kadar yurumeye çalisiyorum.    Ama oyle zor oluyor ki, 10 dakika yurusem ya da 2 basamak çiksam nefes darligindan bogulacak gibi hissediyorum.  Bir de hep yorgunum.  He ayrica birde sosyal hayatindan hiç birsey kaybetmeden hayatina devam edebilen hamilelere gipta ediyorum.
Neyse ki artik bizde son duzluge geldik sanirim. Neden mi sanirim diyorum, iste zaten basligada bunun için “ ne desem bilmem ki “ yazdim.
Çunku gittigimiz son doktor kontrolunde 2 surprizle  karsilastik.
Biliyorsunuz daha onceden bize,   bebeginiz erkek denilmisti. Ve nisanin 2. haftasi gelecegi soylenmisti.
Fakat geçen hafta Canimin Içinin arkadasi baska bir doktara daha gittik. Ve o da bize ne dese begenirsiniz?
Bebeginiz kiz ve  Mart´in 20 sinden sonra her an gelebilir.
Alisverislerimizi yogun olarak maviden yana  yapmis olsak da cinsiyeti bizim için hiç onemli degil. Yeterki saglikli ve hayirli bir bebek / insan olsun. En onemlisi bu.  Ama dogum tarihi 3 hafta fark etti.
Simdi hangi doktoru dikkate alalim bilemiyoruz.  Merakimiz daha da artmis bir vaziyette,  kuçuk canimizin hayatimiza seref vermesini,  renk katmasini bekliyor, tekmeleri ile mutlu oluyoruz.
7 Martta bir kontrolumuz daha var. Bakalim ogun nasil bir surprizle karsilasacagiz.
Simdilik bizden haberler bu kadar, sevgilerimizle.
Deniz ve annesi….

Gorsel :  www.yeniresim.com´dan 

11 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Sağlıkla kucağına almanı diliyorum Güngörcüm. Kız ya da erkek, evladın her cinsi sevilir. Kolaylıklar, çok az kalmış artık, hayırlısı olsun.
Sevgiler, eşinize selamlar...

Sevginin Ruhu dedi ki...

Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Şu an yaşadıkların hamileliğin zorlukları, doğumdan sonra hepsi geçiyor. Denizinle mutlu bir hayat sizi bekliyor...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Hayırlısı olsun da kız erkek fark etmez tabi, adı nasılsa ikisine de uygun, giysi için amaaan. <önemli olan ikinizin sağlığı. Normal doğum yapacaksan bekleyeceksin ama sezaryan olacaksın tek bir doktora bağlı kalman daha iyi. Sadece kendi fikrim, işine karışmak değil amacım :)
Sevgilerimle...

Asuman Yelen dedi ki...

O son zamanların hem bedensel hem ruhsal anlamda epey sıkıntılı olduğunu kardeşimden biliyorum Güngör' cüm. Bebeğinin gözüne baktığın an hepsini unutacağını da :)
Diğer sürprizi de merakla bekliyorum.
Sevgiler, selamlar...

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Ne olursa olsun, sağlılı olsun bebeğin canım. Bu arada şimdi öğreniyorum bebek beklediğin çok duygulandım. Sevgiler güzel anneye o zaman en kocamanından :)

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Deniz´im ve ben hepinize yurekden çok tesekkur ediyoruz guzel arkadaslarim.
Cinsiyeti bizim için de gerçekden hiç onemli degil saglikli olsun yeter. Allah kismet ederse normal dogum olacak zaten. Eh ozaman kadar bekleyecegiz artik. Yeterki hayirlisi olsun.
sevgilerimizle. optuuukkk...

Adsız dedi ki...

canım benim allah kolayloklar versın bir an once kucagınıza alın yavrunuzu kız olsun oğlan olsun nur topu gibi bir şey olsun benim canım arkadaşım.....doğunca resmını koy gormek isteriz yeğenımızı....kendıne dikkat et çok kocaman opüyorum sevgiler sinem sezer.......

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Çok tesekkur ederiz Sinem teyzesi.
Amin insallah canim benim. Tabii tabii buradan paylasicam mutlaka fotografini, çok opuyorum canim benim. herkese selamlar sevgiler....

Satır Arası dedi ki...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Güngör'cüm.
Ne zor dimi hangi doktora inanacağın?
Haklısın kız veya erkek evlat bizim evladımız ama farklı doktorlar farklı şeyler söyleyince kafa karışıyor.
Önemli olan zamanı ne zamansa o zaman gelsin Deniz bebek.
Yüryememek, tıkanmak büyük sorun. Özellikle gebelikte ama az kaldı seninde.
İyi haberlerinden mahrum bırakma bizi canım.
Bu arada supriz haber yazını bekliyorum.
Şimdiden iyi ve keyifli haftasonları size.
Sevgilerimle.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Cok sağol Gulsah'cim, kismetse kırklarımız karışacak insallah. Allah sanada hayırlısı ile kızını kucağına almayı nasip etsin. Tüm cocuklarımızın ömürleri uzun, bahtları guzel olsun insallah. Ben de senden guzel haberler bekliyorum. Sevgiler.

Satır Arası dedi ki...

Amin Güngör'cüm.
Sevgiler benden de.