18 Mart 2012 Pazar

ILK MISAFIRLERIMI AGARLADIM, ÇOK MUTLUYUM



Bugun çok samimi, harika bir ortamda ilk misafirlerimi agarladim.
Daha once iki kez sevgili Carmina da toplanmistik. Luis ve Carmina gerçekden çok misafirperver ev sahipleri ve Luis mutfaga girdigi zaman harikalar yaratiyor.

Ben de dostlarimizi evimizde agarlamayi çok istiyordum aslinda, ama buranin adabi, yemek servis sirasi ve yemekleri bizden farkli oldugu için pek de cesaret edemiyordum.

Carmina´larda ikinci toplanisimizda bu Pazar gunu de bizde toplanmak uzere sozlestik. Beni yakindan taniyanlar bilirler, tek kisilik bile davetim olsa çok heyecanlanir, ne biliyorsam hepsini yapabildigim kadari ile pisirmek isterim.




Bu kez herseyin daha farkli olacagini dusundugum için daha da heyecanliydim aslinda. Ama sagolsun Canimin içi yetisti imdadima. Biz Turk usulu agarlayalim Dostlarimizi dedi. Birkaç çesit ulkemize ozgu aparatif mezelerden hazirladim. Once evimizin sark kosesi bolumunde mezelerimizi atistirdik.
Sonra salona inip, ana yemeye geçtik. Arkadaslar son bir aydir yaptigim yemeklerin gayet guzel oldugunu soyliyebilirim. Birazda bu sayede esimin verdigi cesaretle yola çikarak, ana yemek olarak Hunkar begendi tatli olarak da Tramisu yapmistim.
Benim yaptiklarimin disinda da Canimin içi sagolsun farkli lezzetler katarak artirdi soframizin lezzetini.



Sonunda da dostlugumuzun devami için kadeh kaldirarak noktaladik gunumuzu. Dostlarimiz, herseyi begendiklerini ve bizim çok misafirperver ev sahibi oldugumuzu soyliyerek ayrildilar evimizden. Ben de çok sukur burada da misafir agarlama konusunda oz guvenimi kazanmis oldum.
Sevgilerimle,
Gungor Ekinci Saglik

8 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Resimlerdeki enerji nasilda yayiliyor gungorgucugum..
Harika bir masaydi. Yemek seciminde super...
Yuzun guldukce ne cok mutlu oluyoruz bir bilsen !
Cok sevgiler canim....

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Çok sagol Nunucum,
Aslinda sonradan pisman oldum, keske senin yaptigin gibi sofranin danatilmis halinin de fotografini çekseymisim. Bir daha ki sefere insallah. Sevgi ve selamlarimla tesekkur ediyorum.

KUŞUN EMİNE(: dedi ki...

canım ablam
o kırmızı ruj bile senin güzelliğinle başka bi güzel olmuş çok güzel görünüyorsun ve o güzel gülüşün senin hiç eksilmesin kuşum güngör:D

Asuman Yelen dedi ki...

Senin için her şeyin yolunda gittiğini görmek bizlere de mutluluk veriyor. Şark köşene bayıldım. Dostların artarak gelsin, evin hep mutluluklara sahne olsun. Yürekten diliyorum Güngör' cüm.
Isınmnaya başlayan İstanbul' dan sıcacık sevgiler...

Sevginin Ruhu dedi ki...

Sen olursunda o sofra güzel olmazmı Güngörcüm. Her yemeğe sevgini katarak pişirmişsindir. Hem senin hem eşinin sevgisiyle muhteşem olmuştur yemekler. Ellerine sağlık.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Balim, Kusum, tatli Eminecim benim,
çok tesekkur ederim fistigim. Simsiki sarilip kocaman opuyorum canim. Selam ve sevgilerimle.


Sevgili Asuman hanim,
Istanbul sicak olabilir ama sizin yorumlariniz Istanbul dan çooook daha sicak oluyor herzaman. Gonerdiginiz sevgi enerjisi için çok tesekkur ediyor ben de sevgilerimi gonderiyorum.


Sevgili Sevginin Ruhu,
hem kendim hem de Canimin içi adina çok tesekkur ederim. Çok sagolun. Kocaman sevgi ve selamlarimi gonderiyorum.

gülo dedi ki...

şark kösesindeki insaların rahatlığı ve mutluluğu süper gözüküyor....
.........aferin sana annem seninle gurur duyuyor.... :)

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Çok tesekkur ederim kardesim.
Optum, sevgiler, selamlar...