23 Temmuz 2011 Cumartesi

SÖZ evlilik için ilk adım



Biliyor musunuz "seni seviyorum" sözcüğünü bu yaşa kadar kimse için kullanmamıştım ben. Şimdiye kadar seni seviyorum sözcüğüne verdiğim yanıt " teşekkür ederim, ben de beni seviyorum " olmuştu hep.

Hatta elimi taşıyabilecek kadar kuvvetli görmediğim için hiç bir eli,
bırakmamıştım hiç bir avucun içine ellerimi.

Tabiki evlilik için saygı, sevgi, aşk, güven, anlayış, merhamet gibi duygular çok çok önemli. Ama bunların dışında da kesinlikle olmazsa olmazlarım vardı ilişkilerimde.

Ben tam bir İstanbul aşığıyım mesela. Evet, İstanbul’un bütün nimetlerinden faydalanamıyorum belki, ama olsun. Bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu bu harika şehirde yaşadığımı bilmek bile yetiyorDU bana.

Sevdiklerimle aynı şehirin havasını solumalıyım derDİM. Hasrete dayanamayan bir yapım vardır, bir haftalık tatillerde bile çok özlerim sevdiklerimi. Ben ailemden, dostlarımdan, arkadaşlarımdan, alışkanlıklarımdan uzaklaşamam, düzenimi bozamam diye düşünürDÜM hep. Bunun için İstanbul dışından çıkan taliplerimi tanımaya bile gerek görmeden geri çevirirdim zaten.

Karakaş, karagöz, siyah saçlı yani karayağız tiplerden hoşlanırdım. Kel olduğu için Aşkın'la (eniştem) dalga geçerdim. Hatta Aşkın bana " baldız içimden bi ses senin benden daha kel birine aşık olacağını söylüyor" derdi, saçmalama ben zevkimi bilmiyormuyum der, gülerDİM.

Evleneceğim kişi mutlaka akıcı bir İstanbul türkçesi ile konuşmalı derDİM.

Benim birine EVET diyebilmem için kalbimin teee içinde AŞK fokur fokur kaynamalı ve bedenimin her yerine şakır şakır süzülmeli derDİM.

Hatta evleneceğim kişi “ ya tam istediğim gibi biri olur, ya da kesinlikle evlenmem” derDİM. Bunlardan birinin eksik olduğu bir ilişkiye başlamazDIM bile.

Daimi okuyucularım bilirler, ben aslında genel itibari ile çok olumlu düşünen, bardağın hep dolu tarafını görmeye çalışan, haline her zaman şükreden biriyimdir. Ama bir kaç ay önce, bir gün öğlen saatlerinde hayatımı düşünürken, aslında ne çok şeyimi kaybettiğimi fark ettim hüzünlenerek. Ve " Allahım dedim herşeyimi aldın beni neyle ödüllendireceğini çok merak ediyorum". Sonra aynı gününün akşamı, Adana'daki kuzenimin bir telefonu ile “ O BENİM HERŞEYİM “ dediğim kocaman bir yürek dahil oldu hayatıma.

Hem de öyle bir yürekki, bütün ezberlerimi bozdurdu bana.
Olmazsa olmazlarımın bir tek maddesi hariç, hiç biri yok ilişkimizde.

Mesela ben İstanbul dışına bile gitmem derken, teeee akdenizin öteki ucuna, İspanya'ya gideceğim kısa bir süre sonra. İstikamet İspanya olunca akıcı bir İstabul türkçesinin de hayal olduğunu tahmin etmişsinizdir sanırım.

Ama şimdi şairin de dediği gibi, onun sesi bana " dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibi " geliyor.

Eniştem haklı çıktı. Ondan daha da kel birine aşık oldum. Ama gözlerine bakınca öyle güzel şeyler görüyorum ki yüzünde.
Güven görüyorum mesela en kocamanından,
sevgi görüyorum sıcak ve yumuşakcık,
aşk görüyorum çakmak çakmak parlayan.

Biliyorum çok zor olacak başlangıçlar.
Bir sabah dilini, dinini, yaşam tarzını, hiç birşeyini bilmediğim bir ülkede uyanacağım. Çok özleyeceğim ailemi, dostlarımı, alışkanlıklarımı. Hatta belki bakkalı, manavı, çarşıyı, pazarı bile.

Ama işte olmazsa olmazlarımdan öyle bir madde karşılığını bulduki ilişkimizde, sırf o bile yetiyor ben gidiyorum demek için.

AŞK fokur fokur kaynamalı ve bedenimin her yerine şakır şakır süzülmeli demiştim ya, daha da fazlası oldu. Hücrelerime hatta DNA'larıma kadar aşık oldum ben.

İşte bu aşkı 20 Temmuz akşamı söz yüzüğümüzle taçlandırdık. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istediğim için bu yazıyı kaleme aldım. Yıllar önce sevmek istediğim adamı tarif ederken aşağıdaki şiirim çıkmıştı meydana. Şimdi fark ediyorum ki, onun gibi toplanmış çıkarılmış, çarpılmış bölünmüş biri olan ben, bu şiirde baştan sona Canımın içini tarif etmişim sanki.

Yazının buraya kadarı sizler içindi. Bundan sonrası Onun için.

Canımın içi,
Sen zaten seninle ve ilişkimizle ilgili hissettiklerimi ayrıntıları ile biliyorsun.
Artık tek isteğim, seninle el ele, göz göze, omuz omuza, yürek yüreğe yaşlanmak.
Bana yaşattığın tüm duygular için,
hayatıma kattığın herşey için,
en önemlisi hayatımdaki varlığın için,
yürekden teşekkür ederim.
İyi ki varsın. Seni seviyorum…
Güngör ( Su)


SEVECEĞİM ADAM

Seveceğim adam, ideallerim gibi ödün verilmez,
Özgürlüğüm gibi vazgeçilmez olmalı.

Grevde hakkını kazanmış işçi kadar umutlu,
Emeklerin boşa gitmediğini bilmek kadar güven verici olmalı.

Seveceğim adam, yurdum kadar güzel,
İstanbul kadar gizemli olmalı.

Sorunları olgunlukla çözecek kadar sağduyulu,
Küllerinden yeniden doğabilecek kadar güçlü olmalı.

Seveceğim adam, annesi gibi asil ve ağırbaşlı,
Babası gibi samimi ve yürekden olmalı.

Beyaz güvercinler kadar barışçı,
Su gibi duru ve akıcı olmalı.

Seveceğim adam, Mevlana’yı bilecek kadar inançlı,
Okyanusları kulaçlamak gibi coşkulu olmalı.

Yeni doğmuş bir evladı ilk kez kucaklamak kadar mutluluk verici,
Çiçeğe durmuş kiraz ağaçlarını izlemek kadar zevk verici olmalı.

Seveceğim adam, Cumhuriyetin anlamını bilip önemini kavramış,
Anadolu evladı olmak gibi, gurur verici olmalı.

Harçlık bekleyen bir çocuğun, babasının bayram namazından
gelmesini beklemesi kadar masum,
Köyde tırpandan sonra içilen ayran kadar ferahlatıcı olmalı.

Başımı koyduğum yastık kadar rahatlatıcı,
Yastığımı payşalacak kadar sevdiğim olmalı.

Seveceğim adam, toplanmış çıkarılmış olmalı,
Çarpılmış bölünmüş olmalı,
Elde kalan, adam gibi bir Adam olmalı.
Öyle ki, bu can ona düşünmeden kurban olmalı.







59 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Hayırlı, uğurlu olsun. Şimdiden sonsuz mutluluklar, çok sevindim adınıza.
Sevgiler yolluyor, mutluluğunuzun sonsuz olmasını diliyorum...

mevlit dedi ki...

gungor hanim.inanki yazinizi okuyunca,çok duygulandim.insallah hep boyle devam eder butun mutluluklarin sizinle olsai dilegiye

Adsız dedi ki...

Yüreğinini sesini dinledin... bekledin muradına erdin. Tebrik ediyor mutluluğunun daim olmasını diliyorum.
Çook sevindim sevdiğini bulduğun için...
Yıldız

sevinç atacan dedi ki...

Sevgili Güngör hanım,
yazdıklarınızı gözlerim dolu dolu okudum. Duygularınızı okadar içten, o kadar samimi ve okadar büyük bir aşkla yazmışsınız ki,duygulanmamak mümkün değil. Allah mutlululuğunuzu daim etsin. Gülen yüzünüz hiç solmasın. Bu arada çok da şık olmuşsunuz.
Sevinç Atacan

OSMAN GÜMÜŞ dedi ki...

Sevgili Güngör hanım kardeşim,

Bloğunuzu yıllardır takip ederim.
Siz hem yüzü güzel, hem kalbi güzel birisiniz. Bunu yazılarınızdan anlamak mümkün. İnanın bu mutlu habere kardeşim kadar sevindim. Allah tamamına erdirsin. Şimdiden mutluluklar.
Osman Gümüş

sevinç dedi ki...

aaaaaa bende sizin gibi asik olmak istorum.veya sizin gibi kendimi askimi ifade etmek istiyurum ,,,,,,,,,,,yasa mu mutlulugu gungorcugum.

Adsız dedi ki...

Allah bu mutluluğu daim etsin.
saygılar.
Ahmet Uncuoğlu

Unknown dedi ki...

Sevgili Güngör Hn,tebrik ederim..Mutluluklar dilerim.Siz her zaman herşeyin en güzeline ve iyisine layıksınız..Dilerim çok çok mutlu olursunuz..Artık İspanya'da da gidecek bir kapımız var..Ne zaman düğün...

OZAN dedi ki...

Tebrikler, hayırlı uğurlu olsun.
Ozan

AYŞE HANCI dedi ki...

Sevginiz ve aşkınız hem fotoğraflardan hem yazdıklarınızdan son derece belli oluyor.
Duygularınızı okadar güzel ifade etmişsinizki, sözlünüz bu yazıyı okuduğu zaman ne hissetti onu çok merak ettim. Çünkü her erkeğe nasip olmaz böyle bir ilanı aşk. Çok şanslıymış.
Her ikinizide tebrik ederim.

Ayşe Hancı

meryem dedi ki...

Allah mesut etsin, yakışmışsınız.

SERAP dedi ki...

Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını benim canım kardeşim.Canı gönülden tebrik ediyorum her ikinizi de.Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda,tüm yaşamınız boyunca en güzel günleri,en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı diliyorum canım.Sevginiz hep ilk anki gibi taze kalsın,ömür boyu mutluluklar.

Tuğba dedi ki...

Elleriniz hiç ayrılmasın.
Tebrikler.

''AnGeL!CAbuZ'' dedi ki...

Yüce rabbim hayırlısıyla tamamına erdırmeyı nasip eder inş.
çok güzel anlatmışsınız..benim de ilişkimde aşktan birşey yok..bazen cok umutsuz oluyorum koca bi ömre aşk sığarmı die...
cok samimi çok sıcak gördüm sizi..umarımmm nerde olursanız olur mutlu olursunuz ve iyi ki dersiniz

Adsız dedi ki...

Güngör hanım ne güzel bir yüreğiniz var. Duygularınızı ne şahane anlatmışsınız.
Eşiniz olacak kişi gerçekden çok şanslı.
saygılar.
Şükran Ankaralı

Adsız dedi ki...

GÜNGÖR HANIM GÜLMEK SİZE ÇOK YAKIŞIYOR. ALLAH HERZAMAN GÜLDÜRSÜN. SÖZLÜNÜZLE BİR YASTIKDA KOCATSIN. İSTANBULDAN BİR YILDIZ KAYACAK :)
AYDAN

Adsız dedi ki...

sevgili Güngör hanım kızım. Ben bir emekli öğretmenim. Çevremdeki yeni evlenen çiftleri gözlemlediğimde genelde sevip aşık olduklarını söyleyip evlendiklerini görüyorum. Ama senin bu yazdıklarından evliliğe yüreğini koyduğunu anlıyorum. Sen bu yürekle değil ispanya, dünyanın öteki ucuna bile gitsen herşeyin üstüsinden gelirsin. orada eşine hem hayat arkadaşı hem yol arkadaşı olacağın şimdiden belli oluyor. sözlün çok şanslıymış. herşey ikinizinde gönlüne göre olsun. ikinizinde gülen yüzü hiç solmasın.
sevgi ve selamlar.
Emekli öğretmen Nurdan Akyüz

Adsız dedi ki...

Sağlık Ailesine yeni katılan sevgili Güngör; Senin mutlu ve hayalindeki erkek tiplemesinin azda tersi olmasına rağmen önceki fikirlerden vazgecmene sevindim.Bizim oralarda güzel bir söz var''Yüksek daldan murt yemek isteyenler,Hamberese dönüş yaparlar''sanırım ne demek istediğimi anlamışın.Bu arada Sevdiğin Aşkın kel değil sadece kafasının tepesinde saç telleri seyrektir. Mutlu olmana çok sevindim.Bu arada 20 Temmuzdaki Yüzük töreninde Ekinci ailesi olarak bizlere göstermiş olduğunuz sıcak ilgi ve alakadan çok etkilendik bu kadarını beklemiyordum şahsi adıma tabiki yapmış olduğun yiyecekleri sayıp tadını yazsam buraya sığmaz kısaca çok çok lezetliydi.
Tüm aile fertlerine sevgilerimle Kaynın Çil Ali Sağlık

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Leylak Dalı,
sevgili Mevlit bey,
sevgili Yıldız hanım,
sevgili Sevinç Atacan hanım,
sevgili Osman bey,
sevgili Sevinç hanım,
sevgili Ahmet bey,
sevgili Gizem hanım,
sevgili Ozan bey,
sevgili Ayşe hanım,
sevgili Meryem hanım,
sevgili canım Serapım,
sevgili Tuğba hanım,
sevgili AnGeL!CAbuZ,
sevgili Şükran hanım,
sevgili Aydan hanım,
sevgili Nurdan hanım,
sevgili Kaynım Çil Ali,

Hepinize bütün içtenliğimle, hem kendim hemde Canımın içi adına ayrı ayrı yürekden teşekkür ederim.
En içten sevgilerimle...

guler özabdal dedi ki...

canım ablam,
hayat yalbzı olmuyor''arkadaş eş sevgili anne baba yada çocuk...çayına kaç şeker alırsın..diyen birini istiyor...
Hayatın boyunca mutlu olmayı hep hak ettin..
Ahmet Eniştemiz ile ömrünün sonuna dek keşke demeyeceğiniz bir ömür geçirmenizi diliyorum...
sevgilerimle,

Gülo....

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canım kardeşim, çok çok teşekkür ediyorum. sevgilerimle.

Asuman Yelen dedi ki...

Canım, şimdi girebildim, o yüzden geç gördüm bu harika yazıyı.
Çok sevindim emin ol. Tebrikler.Coşku ve mutluğunun yaşamın boyunca artarak sürmesini diliyorum.
Sevgilerimle...

LAYLA dedi ki...

Güngör hanım bende sizin gibi Ahıska kızıyım. Sizi Ahıska sitesinden tanıyorum ve sürekli takip ediyorum. Hayata karşı duruşunuzu, her zaman pozitif oluşunuzu çok takdir ediyorum. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Hep mutlu olun.Eniştemize de selamlar.
Layla.

Adsız dedi ki...

Maşallah, çok yakışmışsınız. Allah bir ömür boyu mutlu etsin.
Hüseyin

Adsız dedi ki...

Tebrikler.
Murat

Görkem dedi ki...

Bazı yazılarınızda Akdenizin öteki ucuna selam gönderdiğinizi okumuştum ama bu kadar uzak olduğunu anlamamıştım. Allah nerede olursanız olun sizinle olsun. Canınızı ve sizi tebrik ederim. allah mesut bahtiyar etsin.
seygılar.

emoş=D dedi ki...

seni ifade edecek hiç bir sıfat tamlaması yok...sen en güzel en tatlı en içten en bal en tatlı dilli en muhteşem en mükemmel...........belkide bir çok tanım...canım ablam sen iyiki varsın ve iyiki hayatımızdasın..hep dersin ya sana bayılıyorum emine=D...bende sana bayılıyorum...ve çok sevioorum..sevgimle..Emine=D

a.s dedi ki...

evet.degerli gungorun okuyuculari:buyle bi keçiki bulduguma inanki kendimi çok sansli buluyorum.bu gune kadar,bule sammimi ,içten,natural,sevgi dolu,birinin hala yer yuzunde oldugunu tahmin etmemistim.ancak filimlerde gormustum.ama ben gerceklisini buldum,nasil mutlu olmiyimki....darisi keçikimin erkek izliyicilerin basina.hep derim :mutlu olmak çoooook kolay ve çoook zor.bilmek ve yasamak lazim,muchosimo gracias a todos.hasta pronto.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Asuman hanım,
Amin, çok çok teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum.


Sevgili Layla hanım,
Amin çok teşekkür ederim.
Enişteniz selamınızı buradan mutlaka okuyacakdır. Selamınızı aldığına emin olun. İkimiz adına da teşekkür ederim, sevgiler.


Sevgili Hüseyin bey,
amin çok teşekkür ederiz.


Sevgili Murat bey, çok teşekkür ederiz.


Sevgili Görkem bey, amin, çok teşekkür ederiz.


Canım Emine'cim,
Ya da sana hep seslendiğim şekli ile kuşuuuuuum :))
Bu ne güzel bir mesaj böyle tatlım. Bende seni, hepinizi çok seviyorum. Sende iyiki bizim hayatımızdasın ve benim biricik kuzenimsin.
Öptüm çok çok çok.
Sevgiler canım.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canımın teeee içi,
Büyük aşkım,
her şeyim....
Biliyorsun çok sevinince ağlarım ya ben. Şimdi bu yorumunu gözlerim dolu dolu okuduğumu tahmin edersin heralde.
Hayatımda olduğun için kendimi öyle şanslı hissediyorum ki.
Çok şükür Allahıma ki seni hayatıma kattı.
Bende tutkulu aşklar sadece filmlerde kitaplarda olur sanırdım. Ama şimdi sayende her sabah yeniden aşık olarak, tazelenerek, gençleşerek uyanıyorum.
Canımın içi, hayatımdaki varlığın için yürekden çok çok teşekkür ederim.
İyiki varsın, iyiki hayatımdasın.
Seni çok seviyorum.
SUyun...

Bugday Tanesi dedi ki...

Güngöööööörrr :) Bu habere çok sevindim ve yazındaki tüm DIM,DUM ları gülerek okudum çünkü hiçbiri olmamış :)
Her şeyin gönlünce olması dileğimle...

TARIK dedi ki...

Bu yazının printini alıp akşam eşime de göstercem. Bir çok kadın hislerini bu kadar açık etmez erkeğine. Bilmezlerki her erkek duymak ister güzel sözler. Sizi de sözlünüzüde kutlarım. allah tamamına erdirsin ve bir yastıkda yaşlandırsın. Çok yakışmışsınız.
damat beye selamlar, sizi bulmuşken bırakmasın.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Buğday, çok teşekkür ederim.
Sevgilerimi gönderiyorum.


Sevgili Tarık bey,
Çok teşekkür ediyor ben de selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

ERTUĞRUL dedi ki...

Coşkunuz, sevginiz, aşkınız daim olsun. Allah ellerinizi birbirinizden ayırmasın.
saygılar.
Ertuğrul

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Ertuğrul bey,
Amin çok teşekkür ederiz.
sevgiler.

Esin Bozdemir dedi ki...

Mutluluğunuz nasıl gözlerinizden okunuyor her ikinizin de:))

biribirinizi bulabildiğiniz, buluşabildiğiniz için çok sevindim..O "dum", "dın" ların olmasını beklemek büyük yanılgı! aslında beklenilenin aksinde sürprizler çok daha anlamlı!..en önemlisi; sevgi,saygı ve güven..gerisi kendiliğinden geliyor zaten...her ikinizi de tebrik ederim..sonsuza dek sürsün birlikteliğiniz, mutluluğunuz...

İspanya Akdeniz ülkesi..sıcakkanlı insanların ülkesi..yeni coğrafya ve farklı bir kültür, değişik bir renk katacaktır yaşamınıza..güle güle gidin..hoşçakalın..hep mutlu kalın...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Hem tüm yorum ve mesajlar bir arada olsun, hem de ileride çocuklarımızda görmüş olsun diye, blog dışından gelen tebrik mesajlarını da buraya taşıdım. Beni ve Canımın içi’ni nasıl mutlu ettiniz anlatamam. Yazdığınız her bir satır bizim için çok önemli. Yorum yazarak, mesaj göndererek, telefon açarak mutluluğumuza ortak olan tüm dostlara, arkadaşlara ve okuyucularıma yürekden teşekkür ederiz.
İçten sevgilerimizle…
Güngör ve Canının İçi :)


Nergül Kaya Kök
tebrık ederım bebegım inan çok sevındım mevlam seni mahcup etmesın yolun hep açık olsun hayırlı ugurlu olsun inşallah .


Neşe Şenel Gönül
CANIM ARKADAŞIM ÖNCELİKLE TÜM KALBİMLE MUTLULUKLAR DİLİYORUM VE SENİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLARIN EN BÜYÜĞÜNÜ EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN MUTLULUKLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR


Derya Sarıateş
hayırlı olsun omur boyu mutluluklar:)))))))


Ebru Korkmaz
ya süpeeeeerrrr çok sevindimmmmm..allah tamamına erdirsin..


Ali Sağlık
Hayatınız boyunca mutluluklar dilerim.....


Tülay Yüksek
Tebrik ederim Güngör'cüm , Mutluluğunuz daim olsun ...


Cafer Çiftci
tebrikler, allah tamamına erdirdirsin, her gününüz neşeli sağlıklı ve huzurlu geçsin.........


Murat Ekinci
Allah ömür boyu mutluluk versın kutlarım


Devrim Ateş
tebrik ederim güngör abla çok sevindim ALLAH tamamını erdirsin


Recai Ünsal Ekinci
sevgili güngör gönlünce bir hayat diliyorum...


Peyami Safa Ekinci
Güngör'üm ömür boyu sağlıklı mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum.


İrem Demirpençe Akkuş Güngör'cüm,canım arkadaşım,çok mutlu oldum.Allah,çoookkk uzun ve mutlu yıllar versin size beraberce....Çok öpüyorum..


Nilay Serbest Yücenur
Güngörcüm güzel yüreklim gönülden tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum :)


Sami Ekinci
kuzen hayırlı olsun


Tatli Dunyam
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)) yüzünüzdeki mutluluğun daim olması ve herşeyin gönlünüz gibi güzel olması dileklerimle :)) sizi seviyorum :))


Şengül Karakaya Şenoğlu
Çok çookk mutlu olmanızı diliyorum...Rabbim tamamına erdirsin canımıniçi kankam... Benim Kankam engüzellerini hakediyor... Kankaların güzeli; mutluluğunuz daim olsun...Rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın...


Yakup Ekinci
amca kızı ömurboyu mutluluklar dilerim allah tamamını erdirsin


Sevim Polat
çok sevindim canım allah tamamına erdirdin mutluluklar dilerim canım benim


Ayse Tufan
tebrikler canim pekte tatliymisin. allahim bir omur boyu mutluluk versin


Bülent Yıldız
cok sevindim hayırlı olsun allah utandırmasın her sey gonlunce olsun arkadaşım

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Melek Ekinci
hayırlı olsun ablacım ömür boyu mutluluklar dilerim allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun


Onur Ekinci
canım ablam hayırlı olsun bir ömür boyu mutluluklar dilerim..Herşey gönlünce olsun gülen yüzün hep böyle gülsün....


Işıl Berceste Savaş Gözen
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah


Uğur Toraman
Güngör cüm Allah tamamına erdirsin.Umarım o gülen yüzün hiçbir zaman solmaz:)))Sen güzel olan herşeye layıksın, umarım çoooooook mutlu olursun:)))))


Arzu Işık
hayırlı olsun güngör hanım..


Hülya Karacan Tebrikler.
Mutlu olun Güngörcüm.:)


Esin Yurtsever
canım arkadaşım...herşey istediğin gibi olur inşallah...çok öpüyorum...tebrikler...kucak dolusu sevgiler....


Nahide Aktürk
canımın içi arkadaşım yaa işte en heycanlı an... canım gülen yüzün hiç solmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah..


Türkan Doğan
hayırlı olsun canım benim.çok sevindim rabbim yüreğine göre versin herşeyi. gülen yüzün hiç solmasın...dualarım seninle.


Başak Şengül
güngör teyze mutluluklar dilerim


Sena Ekinci
bende mutluklar diliyorum hayırlı olsun


Pınar Kızılaslan Aras
Güngör ablacım artık seninde bir gizli bahçen olacak, o gizli bahçede sen dünyanın en güzel çiçeklerini açtırırsın ben eminim..gözlerindeki mutluluk hep çoğalsın, en az bugün ki kadar mutlu, bugün ki kadar heyecanlı bir ömür diliyorum sana, eniştemizle beraber:)
Ben taaaa ispanyalarda bulacağım seni hiç merak etme:)))Yeterki sen heeepppp mutlu ol, güzel yürekli ablam....


Mustafa Kaya
CESUR VE POZİTİF YEĞENİM SÖZÜNDEKİ MUTLULUĞUN YÜZÜNDEN ÖMRÜNCE HİÇ EKSİK OLMASIN DİLEĞIYLE. KAYA AİLESİ.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Dilek Ekinci
hayırlı olsun ablacım ... mutluluklar dılerımm ..


Bahriye Bostan Kapucu
hayırlı olsunnnn arkadaşım çokkkk sevindimmm


Hasan Kadri Ekinci
Yüzüne Çok Yakışan o gülümsemenin hiç bitmemesini dilerim


Bora Citiloglu
ablam bir ömur boyu mutluluklar..


Erdem Demet
içten dileriklerimle güngörcüm, ALLAH bir ömür boyunca mutlu etsin ikinizide tatlı günleriniz bol, acı günleriniz hiç olmamasın SENİ ÇOK SEVİYORUM. MUTLUĞUN GÖZLERİNDEN OKUNUYOR BU ARADA:)...


Seda Sengül
Canım,
İnan sesindeki mutlu ifade beni cok etkiledi. Mutluluğu yaşamak ve senin gibi içten bir şekilde de belli etmek...Sen bu içtenliğin nedeniyle (inşallah) hep kazanan taraf olacaksın. İşte çoğumuzda eksik olan bu ..Bu arada arkadaşımıda cok terletmişsin!
Tekrar mutluluklar diler operim.


Derya Ilgın
ÇOOOOOK ÇOOOOKKKK SEVİNDİM SENİN ADINA.ÇOK YAKIŞMIŞSINIZ.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. HEP MUTLU OLURSUN İNŞALLAHH.HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
Herkese selamlar , Sevgilerimle.


Gizem Hacer Kuru
canım ablam benim herzamanki gibi pırılpırıl ve cok guzelsin.
içimi actın valla :)))
allah bir omur boyu mutluluk saglık ask ve bereketi uzerinizden kalbinizden cebinizden eksik etmesin :))) çoooookkkkkk sevindim canımsın :))))
darısı hayırlısınla basıma.


Tülay Kaya
Güngörcümm selam
ben sözü bugün olcak diye hatırlyordum sen sözlenmişsin bile.
harika görünüyorsunuz. çok tebrik ederm seni allah tamamına erdirsin ve hep mutlu ol inşallah
gerçi öyle olacağını biliyoruz ama olsun ben temennilerimi söyliyeyeim yinede...:)


Dilek Ongan
Canım ya nasıl mutlu olduğumu anlatamam sana ,gerçekten gönülden çok çok çok mutlu olmanı diliyorum.Evlenince yurtdışına mı çıkcan yoksa?
Sevgilerimle,


Banu Keskin
çok yakışmışsınız birbirinize....Allah tamamına erdirsin inşş....
çok güzel olmuşsun cnm ..mavişler yakışmış arkadaşıma
haftaya böyle enerjik bir aşk yazısı ile başlamak süper oldu....cnm ööyle güzel yazmışsınki yaşadığın aşkı.....senin için senin adına çokkk mutlu oldum..Allah aşkınızı ,gülen gözlerinizi daiiimmmmm etsin cnmmm...çokk öpüyorum..sevgiler ...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Banu Küçükali
Güngörcüm,
nasıl mutlu oldum anlatamam. kendi mutluluğumu ancak bu kadar hissedebilirdim herhalde.
çok sevindim. Allah tastamamını erdirsin inşallah canım.
bu sabah yazını da okudum çok duygulandım. Her şey çok güzel olacak senin için
Allahın izniyle. Yani bu habere tabi senin de tahmin edeceğin üzere en çok annem sevindi.
her seferinde soruyordu çünkü. canım çok öpüyorum. inşallah kısa zamanda görüşürüz.
evdekilere selamlar


Özge Yurtbekler
Kızım bu nasıl bir aşk, nasıl bir tutku, nasıl bir bağlanma…. Vallahi Güngör'cüğüm bu kadar kör kütük aşık olduğunu düşünmemiştim ne yalan söyleyeyim. inan çok fena ağlamaklı oldum hatta ağladım. Ne kadar güzel bişi birini bu derece sevebilmiş olman. yani acaip büyülendim çakılı kaldım yerimde…. İnanılmaz bir çoşku bu gürül gürül çağlayan bir şelale gibi 41 kere maaşallah. Ben nazara inanırım. Herkes takip edebiliyorsa bu blogu diyorum ki neme lazım elem tere fiş kem gözlere şiş. Çünkü sen kalbinin tüm güzelliğiyle çok içten ve samimi olarak duygularını paylaşmışsın. Herkes de bu kadar samimi olmalı. Aman Allah nazarlardan korusun arkadaşım seni, aşkını ve eniştemizi :))))
Güngör'cüğüm Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda telli duvakli bir gelin ol inşallah. Çok yakışmışsınız birbirinize. Herzamanki gibi çok şıksın.
İnan o kadar mutlu oldum ki…
Canım arkadaşım seni bir kez daha candan tebrik eder o güzel yanaklarından doyasıya öperim….


Bahar Kaya
Canım benim.
Hayallerine ulaşmaya bir adım kaldı. Her millet kendi tarihini yaratır, sende kendi mutluluğunu yaratıyorsun.. zamanın çok çabuk geçmesini ve bir an önce seni kendi evinin en güzel köşesinde çekilmiş karnı şiş :) halini görmek istiyorum :))
Allah tamamına erdirsin. Nişan resimlerini de görelim tez vakitte.
Elbisen çok yakışmış. Rengi çok güzel bir seçim.
Hep mavi ve pembe kalman dileği ile ….Sevgiler..


Evrim Akgün
Canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin , hep mutlu olun inşallah..


Serhat Ekinci
abla allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin .

hüznün tadı dedi ki...

Böyle bir mutluluğu hakediyorsunuz. Çok sevindim. Mutluluklar dilerim.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Tebrik ederim , kocaman sevgiler :))

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Esmir,
Sevgili Hüznün Tadı,
Sevgili Özlem hanım,
Çok teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

CANIM ŞİMDİ GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM SENİN ADINA.SONSUZA KADAR MUTLU OLMANI DİLİYORUM ALLAH TAN.UZAKLARA GİTTİĞİNDE SAKIN BENİ UNUTMA ARA SIRA OLSA DA HATIRLA.SENİ ÇOOOOK ÖZLEYECEĞİM.SİNEM SEZER

MAVİ TUTKU dedi ki...

Hep söylerim ne kadar made koyarsanzı koyun hayatın ve aşkın o kadar çok maddesi var ki ezberi bozduran. Hiç bilinmeyen ve yerle bir eden, şaşırtan, allak bullak eden, ama tamamlayan.

dilerim son nefese devam eder mutluluğunuz..artık marifet bunda.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Hülya Türk
Canımmm tebrik ederim.Ben çok şaşırdım.Ama çokta mutlu oldum.Ömür boyu mutlu olmanı dilerim.


Emel Akman
Güngörcüm ,tebrik ediyorum .Dilerim yaşadığınız sürece birlikte mutlu,huzurlu,kolkola,omuz omuza
olursunuz.Aklına gelen gelemeyen tüm iyi dileklerim seninle .Allah mutlu etsin , nerde olursan ol , mutlu isen her yer güzeldir .İstanbul yine senin!
Sana ve sözlüne sevgi ve mutluluk dileklerimi gönderiyorum ....
Dilerim hayat size daima gülsün , güzel yüzün huzunlenmesin ...
Sevgilerimle ...........
Emel


Sevilay Türker
Tebrik ederim herşey gönlünce olsun çok öptüm :)

Yalcın özabdal
allah mutluluğunuzu daim tsin ablacım ..


Sevil Güvercin
hayırlı olsun güzel yürekli arkadaşım inş...


Nezahat Ulgar Özkaya
tebrik ederim canım :))


Arzu Tezbaşaran
Çok yakışmışsınız Güngörcüğüm,tebrik ediyor sonsuz mutlulukların sizlerle olmasını diliyorum...Sevgiler selamlar canım..

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Mavi Tutku çok teşekkür ediyor sevgilerimi gönderiyorum.


Canım Sinem'im ve diğer tüm dostlarım, nerede olursam olayım, kalbim sizlerle olacak.
sevgilerimle...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Bülent Ekinci
mutluluklar dılarım ablacıgım

Şenay Cesur
mutluluklar canım:)

Sevilay Türker
Tebrik ederim herşey gönlünce olsun çok öptüm :)

Adem Çetinkaya dedi ki...

Çok büyük bir risk alıyorsunuz. Umarım buna değer.
Allah pişman etmesin.Hayırlısı olsun.
Adem Çetinkaya

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Adem bey,
Riskin farkındayım ama Aşk, saygı, sevgi her şeyin üstesinden gelir.
Teşekkürler, sevgiler.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

PELİN AĞALAR
tatlı kalpli arkadaşım.
mutluluğun gözlerinden belli.
sende benim gibi her fotografta gülmeyi sevenlerden ve bilenlerdensin.o nedenle harikasın.
Allah mesut etsin bir ömür YANYANA YASTIKLARDA YAŞLANMAK nasip etsin.yürekten tebrik ediyorum.
seni seviyorummm


Handan Ekinci Atbaş
ablacıgım hayırlı olsun

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Aynur Sarıtaç
selam, hayırlı olsun çok sevindim. umarım çoook mutlu olursun sevgiler


Sibel Kara
çok yakışmışınız canım, mutluluklar.
allah tamamını erdirsin yüzün hep böyle gülsün tebrik ederim.

EKREM dedi ki...

Bloğunuzun sloganını çok beğeniyorum: HAYAT CESURLARI VE POZİTİFLERİ SEVER
sizde çok cesur bir karar vermişsiniz, ne kadar pozitif olduğunuzuda yazılarınızdan biliyoruz zaten. Allah pişman etmesin. sizinde sözlünüzünde gülen yüzü hiç solmasın. allah bir yastıkda yaşlandırsın.
saygı ve selamlar.
Ekrem

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Ekrem bey,
Amin çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Gonca Sehitoglu
Güngör Ablacımm hayırlı olsunn mutluluklar diliyorumm öpüyorum seniiii :)))

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Yeşim Demir Atabey
Hayırlı olsun, her şey gönlünce olsun.Sen her zaman en iyisine layıksın.Sevgiler

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Züleyha Çınar
hayırlı olsun ablam. güzel yüzünden tebessüm eksik olmasın.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Meltem Citiloğlu Tokbaş ABLAM...ALLAHIM TAMAMINI ERDİRSİN...ÇOK SEVİNDİM... ABLAM SİZE KOCAMAN TEBRİKLER...FELİCİTATIONS


Beyza Şeker
CANIM ABLAM TBR EDİYORUM GÜLEN YÜZÜN SOLMASIN HEP MUTLU OL HAYIRLI OLSUN.ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN BU ARADA.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Pınar Topçu
ablacım vallahi görmedim,dün recep söyledi de gördük nur ablamla :( tekrar tekrar tebrik ediyorum, ömür boyu mutlu olursun inşallah Allah tamamına erdirsin, çok öpüyorum :)))