11 Ocak 2011 Salı

MUTLU VE UMUTLUYUM





Dostlarım beni aradıklarında hala sesleri üzgün geliyor. Bugün bu yazıyı, dostlarımın içine su serpmek, son günlerde neler yaptığımı merak eden okuyucularımı bilgilendirmek için yazıyorum.

Ben iyiyim; Gerçekden.

Ailem, siz dostlarım ve her hafta keyifle gittiğim, hatta gününü iple çektiğim kursum sayasinde çok çok iyiyim.

Ne mutlu ki insanoğlu yaradılışı gereği her şeye alışıyor. İyi ki de böyle.
Düşünsenize, her üzüldüğümüzde yıllarca karalar bağlasaydık ne olurdu halimiz?
Ya da her sinirlendiğimizde, aylarca depresyonda kalsaydık nasıl geçerdi bu güzel hayat?


"Kulsan başına her şey gelebilir " derdi rahmetli babaannem.

Kuluz, canım arkadaşlarım; Sevinçler de bizim için, üzüntüler de ve bence bütün duygular layığı ile yaşanmalı.

Tabiki ben de çok üzüldüm, çok sinirlendim. Ama tevekkül ettim, inancımı hiç kaybetmedim, moralimi ve enerjimi elimden geldiğince yüksek tutmaya çalıştım. Sabrın sonunun selamet olacağına, kısa bir süre sonra sizlere buradan müjdeli haberler duyuracağıma yürekden inandım hala da inanıyorum.

Çocukluğumdan beri heves ettiğim bir işi meslek edinebilmek için bir adım attım, kursa yazıldım. Kursun detaylarını birkaç güne kadar fotoğrafları ile bildireceğim inşallah. Benim adıma çok sevineceğinizi biliyorum. Şimdilik sadece şunu bilmenizi istiyorum, çok mutlu ve çok heyecanlıyım.

Bunun dışında booolca kitap okuyorum. Okunmak için uslu uslu sırasını bekleyen kitaplarım yavaş yavaş bitiyor, üç tane kitabım kaldı. Ama yeni kitap listem çoktan hazır. Tabiki favori konum kişisel gelişim ve kuantum.

Ayrıca elişi de yapmaya başladım. Beş şişle çorap örmeyi öğrendim, bitirince fotoğrafını çeker buradan yayınlarım, bakalım beğenecek misiniz?

Bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu şehirde, İstanbul’da yaşıyoruz. Gezecek, görecek çok yer, yapacak çok şey var. Ben de bu fırsatı elimden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum.

Allahdan temiz kalple, yürekden ve inanarak isteyince, her şeyin eninde sonunda gerçekleştiğini görmek beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.

Kendinize iyi bakın,
Çevrenizdekilere iyi davranın,
Emeğe saygılı olun.

İçten sevgilerimle, Güngör.

8 yorum:

Selma Er dedi ki...

Sevgili Güngör Hanım,Siz mutluysanız ben de mutluyum.Yaşama sevinciniz hiç azalmasın.Hayat bu..İnişler,çıkışlar,engeller,düşmeler,kalkmalar hep oluyor..Yeter ki sağlık olsun.Azim olsun,güç olsun,sevdiklerimizin desteği ve güveni olsun.Önce kendimize güvenimiz,başarma ve öğrenme azmimiz olsun.Çalışmalarınızın sonunda çok istediğiniz yeni mesleğinizde de başarılı olacağınızdan eminim.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Selma hanım, çok çok teşekkür ederim. İnanmak yolun yarısı bence. Onun için inancımı hep yüksek tutmaya çalışıyorum.
Yürekden sevgilerimi gönderiyor, desteğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.
sevgiler

didomik dedi ki...

Canım sen güçlü biri olduğunu yine gösterdin. Geçen facebookta bu sene 1 olacağını söylemişin orada dediğim gibi sen zaten 1 sin :)) Seni seviyorum...İyi ki hayatımdasın... (Seni görmememdeki neden ben daha güçlü değilim :)) öptüüüüm...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canım Dido'cum çok özledim seni. İlk fırsatta görüşelim canım.
Öptüm canım, sevgiler.

Asuman Yelen dedi ki...

Sen hepimizden iyi biliyorsun ki her dip yükselişin başlangıcıdır Güngör' cüm. Sen sağlığına dikkat et, moral kendiliğinden geliyor.
Umarım yeni düzenlemeler seni bulunmak istediğin yere taşır.
Her şey gönlünce olsun...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

oooohh ne mutlu güngörcüğüm.
tam sana yakışan dile gelmiş satırlar oluşmuş dizi dizi :)
öyle enerjik ve kuvvetle inanmış bir halki bu, bizlere dek geçiyor an be an.
her şey gönlünce, sağlık ve keyifle olsun dilerim canım.
sevgiler.
güzellikler.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Asuman hanım, çok teşekkür ederim. Hayat hepimize istediğimiz her şeyi bulmayı nasip etsin. Sevgilerimi gönderiyor, çok öpüyorum.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nunu'cum. Yazılarım, okuyucularıma bir nebze de olsa kendilerini iyi hissetiriyorsa ne mutlu bana. Çok öpüyorum seni, sevgiler.