11 Ocak 2011 Salı

GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDEN DE UZAK OLURMUŞ, peeeh kim demiş onu ?

Ata sözlerimizi çok severim aslında. Ama bu akşam büyük bir mutlulukla yaşayarak öğrendim ki, her zaman gerçeği yansıtmıyormuş.

Bankadaki dostlarımdan Bahar telefon açıp, adıma bazı evraklar geldiğini ve bugün eski servis arkadaşlarımdan biri ile bana göndereceğini söyledi. Ben de tamam deyip beklemeye başladım servis saatini.

Derken akşam saat sekiz civarı arkadaşım Tülay arayıp evime yaklaştıklarını söyleyince, karşılamak için durağa doğru yürümeye başladım. Birkaç dakika sonra Tülay elinde evrak zarfı ile değil hediye paketleri ile servisden indi.

Meğerse sevgili Bahar ve sevgili Seda, bana doğum günüm için hediyeler göndermişler. Hem çok şaşırdım, hem de çok mutlu oldum. Gözden uzak olan gönülden de uzak olmuyormuş demek ki dedim kendi kendime.

Hemen fotoğraflarını çekip buradan sizlerle de paylaşmak istedim mutluluğumu.

Sevgili Bahar’cım ve sevgili Seda’cım, bazen kelimeler duyguları anlatmaya yetmeyebiliyor. Sadece çok mutlu olduğumu ve yürekden teşekkür ettiğimi bilmenizi istiyorum. Bütün hediyeleriniz çok güzel ve çok zarif. Ama asıl güzel olan paketlerinizin içindeki görülmeyen hediyeler; kocaman bir dostluk, koca bir paket sevgi, yumuşacık bir ilgi, renkli renkli güven.

Hepsi, hepsi için çok teşekkür ederim dostlarım.
İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın.
Herkese selam ve sevgiler.

Bütün içtenliğimle, Güngör





Kuşun kanadında yazan not:
Nuh peygamber tufandan sonra, Ağrı dağına geldiği zaman 3 kuş türünü serbest burakmış; Barış için Güvercin, Yeni bir çağ için Kırlangıç, Bereket içinde Keleynak kuşunu. Halk arasında keleynak kuşlarının soyunun tükenmesi durumunda kıyametin kopacağına inanılır. Nesli tükenmekte olan bu kuşlara sahip çıkalım, onları sevgimizle koruyalım.Evlerimize her zaman bereket getirsin.


Seda'cım kitap da yazdığın notu gözlerim dolu dolu okudum inan ki.





2 yorum:

Adsız dedi ki...

aşk olsun.. bunu düşünmene çok kızabilirdim ancak şu sıralar hepimiz için sıradan günler olmadığından bu atasözünü hatırladığını düşünüyorum.....

hayat herkese ve bizlere sağlık, mutluluk, huzur ve bereket versin.....

gökkuşağının tüm renklerinden ve güneşin ışınlarından oluşmuş bir sevgi yumağı gönderiyorum sana ...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Ya arkadaşım ne güzel yorumlar yazıyorsun.
İnşallah bana da gökkuşağının tüm renklerinin ve güneşin ışınlarından oluşmuş bir sevgi yumağının altında ıslanmak nasip olur.
Öptüm canım, sevgiler.