10 Ağustos 2010 Salı

MEHTAP, DENİZ ve su perisi İLAYDA



Uzun süredir Bodrum’u mesken tutan canım dostum Mehtap’cığım, kısa bir süre için kızları İlayda ve Deniz’ le İstanbul’a geldi. Bu fırsatı hemen değerlendip Cumartesi gününü birbirimize ayırdık. Önce Kadıköyde kahvaltı yaptık. Kahvaltı sohbetimiz de tostlarımız gibi karışıkdı :-). Çocuk, okul, sağlık, eş, iş, güzellik, dedikodu, huzur, kahkaha herşey vardı masamızda. Konuşacak ne çok şey birikmiş meğer. Nasıl da özlemişim güzel yürekli güzel dostumu ve kızlarını.


Deniz’ciğim de keyifliydi ogün. Kahvaltıdan sonra bir iğne vurulması gerekti ve sanırım iğne biraz huzursuzluk verdi yavruma. Onun dışında hiç üzmedi annesini.


Veeee günün güzeliiiiiii
İşte yerli Adriana Lima
Gençlik nasılda güzel bişey. İlayda’cım sıcak ve nemli İstanbul havasında adeta mentol ferahlığı gibiydi. Güzel, aklı başında, bıcır bıcır, neşeli ve enerji dolu. Canım, Allah bu güzelliğini ve enerjini daim etsin inşallah.


Kahvaltıdan sonra güneşe aldırmadan, Arnavut kaldırımlı sokakda yürüyerek Moda’ya gittik. Türk kahvelerimizi Moda’da yudumladık, keyifle, afiyetle.


Sevgili dostum bana Bodrum’dan zevkle kullanacağım şömen tablosu getirmiş bir de sağolsun.

Canım Mehtap’cım sana doyum olmuyor valla. Günümüzün tadı damağımda kaldı adeta. İnşallah dönmeden tekrar görüşmek kısmet olur. Seni ve kızçeleri çok seviyorum, çok öpüyorum.
Görüşmek üzere canım,
İçtenlikle, sevgiyle, Güngör.

2 yorum:

Selma Er dedi ki...

eminim ki sizin bu güzel yüreğinizde tüm sevgilere,dostluklara yer vardır..
sizin arkadaşınız,dostunuz olmak ayrı bir ayrıcaklık..sevgiler..

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Selma hanım güzel sözcükleriniz için çok teşekkür ederim. Dostarımı yarın kaybedecekmişim gibi (allah korusun) çok severek, kıymet bilerek sevmişimdir hep. Çok şükür allah da karşıma kadir kıymet bilen güzel insanları çıkarmıştır sizi de çıkardığı gibi.
sevgiler.