22 Kasım 2009 Pazar

TÜM HAYALLERİMİZ GERÇEK OLSUN

Image Hosted by ImageShack.us

Merhaba Arkadaşlarım,

Harika, süperşahane, çoook güzel bir hafta diliyorum hepimize.
Nasıl geçti hafta sonunuz? Benim şahaneydi çok şükür.
Canım dostum Dido’cuğumla harika bir Pazar günü keyfi yaşadık. Beltur tesisi olan Emirgan Sarı Köşk’de enfes bir kahvaltı yaptık.

İstanbul’da yaşayan ve yolu İstanbul’a düşen herkese tavsiye ederim. Mekan süperşahane, kahvaltı çeşitleri çok fazla ve çok lezzetli. Açık büfe zeytinyağlıları da harika.

Image Hosted by ImageShack.us

Yukarıda resmini gördüğünüz yapay gölün önünde bol bol olumlamada yaptık tabiî ki.
Her şey için Allaha şükranlarımızı sunarak bitirdik günümüzü.

Malum yeni bir yıla giriyoruz. Ben Aralık ayını, hem doğduğum ay olduğu için, hem de yeni yılı karşılamaya sayılı günler kaldığı için çok severim. Bir çok kişi de hayatlarına çeki düzen vermek için, yeni başlangıçlar yapmak için, yeni yılı, yeni ayı, yeni haftayı beklerler. Ben de yeni yıla pırıl pırıl yeni umutlar, dumanı üstünde olumlamalarla girmek isteyen arkadaşlar için ayın son haftasında yeni olumlama cümleleri yayınlamak istiyordum.

Doğruyu söylemek gerekirse bu son hafta biraz enerjim düşmüştü. Meditasyon yapmakda bile zorlanıyordum. Ama bugün toparlanıp kendime geldim. Şimdi yine enerjim tavanda yani.
Ve düşündüm de mutluluğumuzu neden yarına, ay sonuna, yıl sonuna bırakalım ki dedim kendi kendime.

Düşünsenize arkadaşlar gerçekden layığı ile yapılan olumlamalar 21. günden sonra etkisini göstermeye başlıyor.

Ve diyelim ki siz hayatınıza bolluk bereket çekmek istiyorsunuz.
Olumlamalara bugün başlarsanız yeni yıla bolluğu hayatınıza çekmiş olarak gireceksiniz.
Yılbaşından sonraya bırakırsanız, yeni yıla en fazla içinde bulunduğunuz halinizle gireceksiniz.

Kilo mu vermek istiyorsunuz?
Olumlamalara bugün başlarsanız haftada bir kilodan hesap edersek yeni yıla 5 kilo eksik gireceksiniz.
Yılbaşından sonraya bırakırsanız, en iyi ihtimalle şimdiki kilonuzla gireceksiniz hatta birkaç kilo daha alarak bile yeni yılı karşılamanız mümkün.

Hayatınıza dünyanın en güzel duygusunu yani aşkı mı çekmek istiyorsunuz?
Olumlamalara bugün başlarsanız yeni yılı hayatınızın aşkı ile karşılama ihtimaliniz çok yüksek.
Yılbaşından sonraya bırakırsanız da büyük ihtimalle yalnız gireceksiniz.

Yeni yıla daha sağlıklı, daha mutlu, daha umutlu daha neli neli girmek istiyorsanız onu hayatınıza çekmeniz mümkün arkadaşlar. Lütfen ZİHNİNİZİN GÜCÜne inanın.

Yapmanız gereken tek şey ne istediğinizi tam olarak belirlemek, bol bol hayal kurmak, HAYALİNİZİN İÇİNDE OLMASINI İSTEDİĞİNİZ ŞEY SANKİ GERÇEKLEŞMİŞ GİBİ YAŞAMAK ve son olarak şükretmek. ( Ben artı olarak bolca dua da ediyorum bu arada).

Şöyleki;
Hayaliniz gerçekleşmiş,
Çok mutlusunuz,
Gerçekleşen hayalinizin sesi, kokusu, rengi, tadı varsa bunları hissedin,
Bütün düşündükleriniz mükemmel bir şekilde gerçekleşiyor, son derece mutlusunuz, mutlu olduğunuzu hissedin.
Hayallerinizde cek-cak’lı, meli-malı’lı lı zamanlara yer yok. Örneğin hayalinizi olaCAK, olMALI gibi cümlelerle kurarsanız, hayalleriniz hep askıda kalır ve olmasını beklersiniz.
Günde sadece 10 dakikanızı Allahı düşünmeye ayırın. Ne kadar büyük bir kuvvetin bizden yana olduğunu düşünmek bile kendinize olan güveninizi artıracaktır. Unutmayın, insanoğlunun gücünün yetmediği şeylere onun gücü yeter.
Son olarak bunun için Allaha şükredin, çünkü şükür bereketi doğurur unutmayın.

Örneğin hastalıktan korkuyorsanız, iyileşmek istiyorsanız, bir ton ilaç kullanıyorsanız, öte yandan da çok hastayım, iyileşemiyorum diyorsanız, üzgünüm arkadaşlar ama iyileşmeyi beklemeyin. Endişeleriniz korktuğunuz şeyleri başınıza getirmekten başka bir işe yaramaz çünkü. İyileşmek istiyorsanız öncelikle çok sağlıklı olduğunuza inanmanız, buna odaklanmanız gerekiyor yani.

Aşağıda işinize yarayacağını düşündüğüm birkaç konuda olumlamalar hazırladım size.
Daha doğrusu yaptığım olumlamaların bir kısmını buradan sizlele de paylaşmak istiyorum.

Olumlamaların ister tamamını yapın ister bir kısmını ama öncelikle ilk paragrafı mutlaka yapın. Çünkü eminim içinizden “ ya yapıyorum yapıyorum olmuyor” diyenleriniz de vardır. Bu aslında tamamen yılların getirdiği yanlış inançlarımız ve bilinçaltımızın hayatımıza koyduğu blokelerlerin bir sonucu. Onun için ilk paragrafda blokelerimizi kaldırmakla ilgili öğrendiğim ve yaptığım olumlama cümlelerine yer verdim.

Hayatınıza sahip çıkın arkadaşlar, yoksa başkaları gelip sahip çıkar. Bir de bakarsınız ki UMUTsuz ve mutsuz hayatınızı başkaları için yaşımışsınız. Hepinize “ KADERİNİZİN KÖLESİ DEĞİL, HAYATINIZIN EFENDİSİ OLDUĞU” şahane bir ömür dilerim.

Sevgilerimle,
Güngör Ekinci

Çevrem tarafından, bilerek ya da bilmeyerek alt ve üst bilincimde oluşturulmuş tüm negatif ve gereksiz kodlamaları, düşünce kalıplarını iptal ediyor, yerlerine bütün olmak bilincini, sevgiyle yerleştiriyorum.
Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum.
Farkında olarak ya da olmayarak kendime koyduğum tüm blokeleri kaldırıyorum.
Yolumun Tanrısal ışık ve sevgiyle açılmasını talep ediyorum.
Kendimi tamamen evrensel kaynağa teslim ediyorum.Teslimiyet içindeyim, güvende ve emin ellerdeyim.Allah bana ihtiyacım olan herşeyi zamanında sunuyor.
Kendi varlığımı olduğu gibi kabul ediyor ve kucaklıyorum. Ancak böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm.
Geçmişi, geçmişimdeki herkesi ve kendimi sevgiyle affediyorum ve serbest bırakıyorum.

PARA, BOLLUK, BEREKET
Maddi rahatlık, bolluk ve bereket içindeyim.
Evren bolluk içinde ve evrenin bolluğu bana zahmetsizce akıyor.
Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayacağım kaynaklara sahibim.
Parayı, hayatı, özgürlüğü, ve gücü seviyorum.
Hayatı bütün muhteşemliği ile yaşamam için, eğlence, dinlence,yardım ve günlük ihtiyaçlarımı en iyi şekilde karşılamak için , işlerimi geliştirmek, tasarılarımı gerçekleştirmek için para bana zahmetsizce gelir, ve ben sevinçle harcarım.
Ben çok şanslıyım hep kazanırım.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var.
Para bana zahmetsizce ve çoğalarak gelir, ben de keyifle ve sevinçle harcarım, hayırlara vesile olurum.
Evrenin sunduğu bolluk akışına tümüyle açığım.
Hayatımda bol sevgi, bol para, bol zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcuttur ve tam zamanında karşıma çıkarlar, bende uzanıp alırım.
Çalışarak, üreterek, ve paylaşarak yaşadıkça bolluk bana akar.
Allahım bolluk ve bereket kapılarını bana sonuna kadar açık tuttuğun için sana şükürler olsun. Çok teşekkür ederim.

UYGUN EŞ
Gönlüme, yaşadığım hayata uygun, beni sevip bana saygı duyan, benimde sevip saygı duyduğum,beni mutlu eden, benimde mutlu ettiğim eşim, hayat arkadaşım, uygun zamanda ( burada isterseniz süre verebilirsiniz) bana geliyor. Çok mutluyum.Ben güzelim, akıllıyım,değerliyim, eşimde bunların farkında, beni takdir ediyor, destekliyor, güveniyor. İkimizinde birbirimize olan sevgisi hergün katlanarak artıyor. Allahım beni böyle güzel bir evlilikle taçlandırdığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.

KİLO VERME
Dahada sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum. Duygularımla barış halindeyim. Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum. Mutlu, ince, zinde, sağlıklı , güzel bir bedenim var. Zihnimde ince olduğumu görüyorum.İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.Kendimi ve herkesi bağışlıyorum.Ben kendimi seviyorum.Sadece acıkınca yemek yerim.Aç olup olmadığımı bilirim. Kendime saygı duyuyorum. Hergün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum. Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı. Bedenimi seviyorum.İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum. Nezaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.Öncekinden daha az yiyorum.Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.Beslenmem çok dengeli, midem rahat..Bedenimin görünüşünü seviyorum.Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.İnceyim ve dümdüz bir karnım var. Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.

KALİTELİ YAŞAM
Geleceğimde herşeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.Ben emin ellerdeyim. Her an heryerde güven içindeyim.Yaşamımdan memnunum.Heran gelişip öğrenerek ilerliyorum.Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum.Günlerimi çok verimli yaşarım.Hayatın tadını çıkararak var oluyorum.Ben yaşama sımsıkı bağlıyım. Amaçlarımı gerçekleştirmek için tam bir güven ve cesaretle ilerliyorum.Her an heryerde güven içindeyim ve sağlıklıyım. Sevdiğim işleri yaparak ve gurur duyacağım bir hayat yaşayarak her zaman sıcak, samimi ve dürüstüm.Sevgi ve şefkatle doluyum. Duygularımla barış halindeyim.Olduğum yerde güven içindeyim.Büyümeye ve yaşamın sorumluluğunu almaya hazırım.Başkalarını bağışlıyorum ve kendi yaşantımı,isteklerim doğrultusunda oluşturuyorum.Mutluyum, özgürüm.Yapmak istediğim herşey için yeterli vaktim var.Hayatı seviyor ve tadına varıyorum.Yaşamdan zevk almak ve sevmek için alabildiğince özgürüm. Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.

SAĞLIK - KİŞİLİK GELİŞİMİ

Bedenimi seviyorum.
Yeteneklerimi, aklımı seviyorum.
Her nefes alışımda rahat, huzurlu ve sakin olduğumu, güçlü olduğumu biliyorum.
Hep sağlıklı ve genç kalıyorum.
Işık ve neşe saçan sevgi dolu bir insanım.
Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.
Kendime özen gösteririm.
Ne kadar özel olduğumun farkındayım.
Bulunduğum yere güzellik, neşe ve anlayış götürürüm.
Kendi duygularımla huzur içindeyim.
Kutsal sevgi ile korunuyorum.
Hep genç kalıyorum.
Yaşamda barış ve huzur içindeyim.
Neşeli, mutlu ve özgürüm.
Ben allahın sevgisinden var edildim.
Rahat dengeli ve sakin bir biçimde hayatımı sürdürürüm.
Her an gelişip öğrenerek ilerliyorum.
Her an her yerde güven içindeyim, ve sağlıklıyım.
Her nefes alışımda rahat, huzurlu, ve sakin olduğumu biliyorum.
Ben hep sağlıklı ve güçlü olmayı seviyorum.
Hep yenilenerilenerek ilerliyorum.
Hep genç kalıyorum ve çok sağlıklıyım.
Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.

8 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

harikasın-ız kızlar..
benimde kulağımı çınlattınızmı bakiimm :))))))
keyfiniz çok olsun.
YAZI MUHTEŞEM. Olumlama hayatın her anına girmiş olmalı aslında, herşey insanda başlar insan biter derim.
Hele son bölümü okuyunca,
'' aaa işte ben, sanki ben yazmışım '' dedim :)))

iyi haftalar güzellikler ışıklar..

Delfina ; dedi ki...

Güngörcüğüm,

Bu ne güzel enerji dolu bir yazı böyle...Emirgan enerji saçıyor olmalı ki herkese,gidenler hep mutlu oluyor.Gerçi sen her daim mutlu bir insansın canım benim...

Olumlamalar konusunda çok haklısın canım,önce negatiflikleri atmaya karar vermeliyiz.Yeni yıla,hem 5 kilo vermiş hem de kolumda koca adayıyla girmek için yeniden başlıyorum olumlamalara....

Sevgiler canım..

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Nunu'cum seni hatırlamamak mümkün mü hiç. Zaten senin Emirgan yazını okuyunca bende tekrar gitsem diyordum ki arkadaşımdan da aynı teklif çıkınca seve seve eşlik ettim. Harika bir gün dü gerçekten.
sevgiler.

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sevgili Delfiş'im, ben herşeyin çok güzel olacağına yürekden inanıyorum. Unutma Allah bizi huzurundan hiç boş çevirmedi.
Sevgilerimle.

Hamiyet Akan dedi ki...

Sevgili Güngör, blogunu açmana çok sevindim. Hayırlı olsun... Rahatsızlığım nedeniyle mailini geç cevaplayabildim, ulaştımı bilmiyorum ama gecikmeden dolayı kusura bakma arkadaşım... Sevgilerimle...

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Merhaba sevgili Hamiyet'cim,
Mailin aldım sağol.
Çok geçmiş olun.
Seninde yeni bloğun hayırlı olsun canım.
sevgiler.

Zulfikar dedi ki...

Oncelikle Gungor Hanima tesekkur etmek istiyorum. Hem bildiklerini tum ictenligi ile okuyucularla paylastigi icin , hem de paylastiklari ile insanlara isik tuttugu icin. Bu yaziyi okudugumda defaaten denedigim ama bir turlu sonuca ulasamadigim "Olumlamalarima" tekrar baslamaya karar verdim.

Yol uzun ve eksik cok ...

Ama hersey ragmen yeniden baslayacagim, iste bazen o uzun yolda karsimiza cikanlar bizi nefessiz birakiyor ve bir enerjiye, bir soze ,bir destege ihtiyac duyuluyor..Bu yazi baslangic fitilini atesledi... Allah devamini ve basariyi verir insallah.

Tekrar tesekkur ediyorum.

Allah hayra ve barisa hizmet eden herkesin yardimcisi olsun.

Saygilarimla

Zulfikar

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Sayın Zulfikar,
teşekkür ederim yorumunuz için.
Başlamak yolun yarısı derler.Başladıysanız gerisi gelir.
Tüm beklentileriniz gerçek olsun.
sevgiler.Güngör.