1 Aralık 2009 Salı

NEŞELİ HAYAT dilerim

Merhaba Arkadaşlar,
Bayram bayram dedik, bu yılın bayramlarını da bitirdik sonunda. Arefe günkü yazımda da belirttiğim gibi, bizde bayram günleri son derece yoğun geçer. Dört günlük bayram süresince, zamandan kendim için sadece üç saat çalabildim. Sinema keyfi yaşamak istedim dün. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp, yönetip, oynadığı Neşeli Hayat isimli filme gittim.

Fakat öncesinde şöyle bir hoşluk oldu. Dün gittiğim sinema salonuna en son benim canım dostum Nahide’ciğimle gitmiştim. Hazırlanırken de Nahide müsaitmidir acaba, çok özledim birlikde gitsek diye aklımdan geçirip, onunda çok yoğun olabileceğini, zaten üç saatinde bize yetmeyeceğini düşünerek vazgeçmiştim. Hazırlanıp yola koyuldum. Derken otobüs geldi.
Aaa o da ne ? Tıklım tıkış dolu otobüste güzel arkadaşım Nahide’ciğimle burum buruna gelmez miyiz. İkimizide çok mutlu etti bu güzel tesadüf. Hani baştan üç saat bize yetmez diye düşünmüştüm ya, ayak üstü yaptığımız 20-25 dakikalık söyleşide neler konuştuk neler. Canım en kısa sürede görüşüyoruz tamam mı?

Image Hosted by ImageShack.us

Filme gelecek olursak; konusunu anlatacak değilim. Çünkü vizyona yeni girdi, izleyecek olanlar öğrenmek istemeyebilir. Ama şu kadarını söyliyeyim, ben Vizontele ve Organize İşleri çok beğenmiştim. Sanırım ondan dolayıda beklentimi çok yüksek tuttum.Beğenmedim diyemem kesinlikle, güzeldi ama çarpıcılık eksikdi. Dram komedi türü bir filmdi, ama ne dramı Vizontele kadar etkiledi beni, ne de komedisi Organize İşler kadar güldürdü. Yine de izlemek isteyen tüm sinema severlere keyifli seyirler dilerim.

Sevgilerimle, Güngör Ekinci

2 yorum:

derya dedi ki...

sevgili arkadaşım güzel dostum öncelikle bu yeni ayın bu ilk günü hepimize arzuladıklarımız ve hedeflediklerimiz doğrultusunda geçmesini dilerim.benim için de seni pılanlamadan görmek sana sarılmak çok ama çok güzeldi inan sen hep kalbimdesin demeki nedir kalbimizde olan yolumuza çıkandır kalbindeki güzellikler hep yoluna çıksın sevgi ile kal NAHİDE

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canım dostum bu ne güzel bir söz böyle "kalbimizde olan yolumuza çıkandır ".Hariksın valla.Teşekkürler canım.

Derya hn'a sevgiler.
Güngör