4 Ekim 2009 Pazar

ERKEKLERE TİYO VERİYORUM

Image Hosted by ImageShack.us

Kadınlar ne ister ?

Yıllardır TV. Kanallarında, dergilerde, gazetelerde hatta bazen eş dost sohbetlerinde bile karşılaştığımız bu sorunun cevabını bulmak için sevgili beyler, soruyu ben ne isterim diye kendinize sorabilir siniz. Çünkü özde bizde sizlerle aynıyız. Özümüzü keşfettikten sonra çözülmesi gereken şifremiz her birimizin şahsına özel sadece. Ve merak etmeyin, özümüzü anlayanlara, sözümüz açık olur bizim. Şıp diye anlarsınız ne istediğimizi.
Gelelim özde ne istediğimize;

Biz de sizler gibi İLGİ isteriz.
Biz de sizler gibi SADAKAT isteriz.
Biz de sizler gibi SEVGİ isteriz.
Biz de sizler gibi SAYGI isteriz.
Biz de sizler gibi ROMANTİZM isteriz.
Biz de sizler gibi HEYECAN isteriz.
Biz de sizler gibi ŞEFKAT isteriz.
Biz de sizler gibi GÜVEN isteriz.
Biz de sizler gibi HUZUR isteriz.
Biz de sizler gibi DOST isteriz.

Gördünüz mü ? Erkekler Marstan, kadınlar Venüsten olsa da beklentilerimiz sizlerden çok ta farklı değil. Bu saydıklarımın sıralaması kişiye göre tabiki değişebilir ama eksilmez. Hepimiz önce bunları isteriz.
Sonra mı? İşte sonrakiler, kişiliklerimize, bakış açımıza, yaşam tarzımıza göre değişir.
Siz maç diye tutturuken biz tiyatro, yada siz oto parfümü derken biz benim parfümüm diyebiliriz. Çoğumuz kolay kadın olmak istemeyiz. Onun için burdan daha da özele girip kendimi de daha fazla deşifre etmek istemiyorum. Biraz da siz uğraşın. Zaten arif olan bu kadarından da anlar, arife de tarif gerekmez.

Ama diyorsanız, ben arif değilim tarife ihtiyacım var. Siz herşeye romantizm katın en iyisi. Çünkü birçok şeyde romantizm ararız biz. Zaten değilmi ki sırf bu yüzden deterjanın bile bahar esintilisini seçeriz.

Sevgilerimle,
Güngör Ekinci

1 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ah canım ya :))))
son cümleye bayıllldımmm :)))
AYNEN ,AYNEN..
Her şeyin ''bahar esintilisi'' HEMDE :))))
VAROLLL
SEVGİLER...